تاریخ ارسال: ۲۲ دی ۱۳۹۳


کارخانه پودر ماهی هارپا در سال ۱۳۷۲ با عنایت پروردگار در محوطه ای به مساحت سه هزارمتر

با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰۰ تن پودر ماهی و با اشتغال بیست نفر به صورت ثابت پا به عرصه تولید

و ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز و بوم گذاشت.

و اکنون پس از گذشت دو دهه از فعالیت این شرکت ” برند هارپا “نامی شناخته شده در ایران

و حتی خارج از کشور بوده که با تلاشهای شبانه روزی پرسنل زحمتکش کارخانه, مدیریت محترم

و هیئت مدیره قوی و صدالبته یاری خداوند به این مهم دست یافته است.