کارخانه پودر ماهی هارپا در سال ۱۳۷۲ با عنایت پروردگار در محوطه ای به مساحت سه هزارمتر با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰۰ تن پودر ماهی و با اشتغال بیست نفر به صورت ثابت پا به عرصه تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز و بوم گذاشت.

و اکنون پس از گذشت دو دهه از فعالیت این شرکت ” برند هارپا “نامی شناخته شده در ایران و حتی خارج از کشور بوده که با تلاشهای شبانه روزی پرسنل زحمتکش کارخانه, مدیریت محترم و هیئت مدیره قوی و صدالبته یاری خداوند به این مهم دست یافته است.

واکنش تولیدکنندگان فرآوده‌های گوشتی به سرطان‌زا بودن سوسیس و کالباس!

به گزارش سایت هارپا عضو هیئت مدیره تعاونی تولید کنندگان فرآورده‌های گوشتی گفت: عموم فرآورده‌های غذایی که ما استفاده می‌کنیم برای ضمانت شرایط نگهداری، حفظ شرایط کامل بهداشتی و عدم ...

بیشتر

مدیرکل دفتر امور صید سازمان شیلات گفت: ایران توان لازم برای برداشت ذخایر مشترک فانوس ماهی را ندارد!

به گزارش سایت هارپا: مدیرکل امور صیادی شیلات گفت: بر اساس تحقیقات مشترک سازمان شیلات و فائو، ایران با داشتن ۲.۳ میلیون تن ذخایر فانوس ماهیان اجازه برداشت ۳۰۰ هزار ...

بیشتر

معاون سازمان شیلات: ۱۰ کشتی‌ توقیف‌شده چینی‌ عملیات صیادی غیرقانونی نداشته‌اند!

به گزارش سایت هارپا: معاون سازمان شیلات گفت: براساس بررسی‌های کارشناسان سازمان شیلات مشخص شد که کشتی‌های چینی صید غیرمجازی نداشته‌اند و به‌خواست کمیته امنیت دریایی برای انجام بررسی‌های بیشتر ...

بیشتر
آرشیو اخبار