کارخانه پودر ماهی هارپا در سال ۱۳۷۲ با عنایت پروردگار در محوطه ای به مساحت سه هزارمتر با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰۰ تن پودر ماهی و با اشتغال بیست نفر به صورت ثابت پا به عرصه تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز و بوم گذاشت.
و اکنون پس از گذشت دو دهه از فعالیت این شرکت ” برند هارپا “نامی شناخته شده در ایران و حتی خارج از کشور بوده که با تلاشهای شبانه روزی پرسنل زحمتکش کارخانه, مدیریت محترم و هیئت مدیره قوی و صدالبته یاری خداوند به این مهم دست یافته است.
رییس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان از صادرات 50 میلیون دلاری خوراک دام، طیور و آبزیان به 11 کشور جهان در سال گذشته خبر داد و گفت: برای ...
بیشتربه گزارش سایت هارپا, رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور با تبیین آخرین برنامههای این سازمان، از ورود جدی به موضوع آموزش دامپزشکی خبرداد و گفت: لازم است در آموزش دامپزشکی ...
بیشتربه گزارش سایت هارپا, انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی تفاهمنامه همکاری امضا ...
بیشتربه گزارش سایت هارپا, معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سرعت رشد مرغ های گوشتی ارتباطی به مصرف هورمون ندارد و رشد سریع مرغها در دوره پرورش به دلیل استانداردسازی شرایط ...
بیشتربه گزارش سایت هارپا, وزیر جهاد کشاورزی هفته آینده میزبان کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی جهت پاسخگویی به سوال 15 نماینده مجلس است. کمیسیون کشاورزی هفته آینده با حضور حجتی ...
بیشتربه گزارش سایت هارپا, باید و نباید استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی حکایت ادامهداری است که همچنان روی میز مسئولان سازمانهای استاندارد و غذا و دارو است تا ...
بیشتر