کارخانه پودر ماهی هارپا در سال ۱۳۷۲ با عنایت پروردگار در محوطه ای به مساحت سه هزارمتر با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰۰ تن پودر ماهی و با اشتغال بیست نفر به صورت ثابت پا به عرصه تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز و بوم گذاشت.
و اکنون پس از گذشت دو دهه از فعالیت این شرکت ” برند هارپا “نامی شناخته شده در ایران و حتی خارج از کشور بوده که با تلاشهای شبانه روزی پرسنل زحمتکش کارخانه, مدیریت محترم و هیئت مدیره قوی و صدالبته یاری خداوند به این مهم دست یافته است.
به گزارش سایت هارپا و به نقل از ایسنا, رئیس سازمان شیلات کشور گفت: آبزی پروری بیش از 8 درصد رشد داشته،در صورتی که صیادی کمتر از یک درصد رشد ...
بیشتربه گزارش سایت هارپا, عضو اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی گفت: با توجه به افت قیمت مرغ در بازار،برای جلوگیری از متضرر شدن مرغداران لازم است شرکت پشتیبانی امور دام ...
بیشتر