کارخانه پودر ماهی هارپا در سال ۱۳۷۲ با عنایت پروردگار در محوطه ای به مساحت سه هزارمتر با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰۰ تن پودر ماهی و با اشتغال بیست نفر به صورت ثابت پا به عرصه تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز و بوم گذاشت.

و اکنون پس از گذشت دو دهه از فعالیت این شرکت ” برند هارپا “نامی شناخته شده در ایران و حتی خارج از کشور بوده که با تلاشهای شبانه روزی پرسنل زحمتکش کارخانه, مدیریت محترم و هیئت مدیره قوی و صدالبته یاری خداوند به این مهم دست یافته است.

رئیس سازمان شیلات خواستار شد/ منطقه آزاد اروند در ایجاد پایانه‌های صادراتی و عرضه آبزیان کمک کند

به گزارش سایت هارپا و به نقل از ایسنا, رئیس سازمان شیلات کشور گفت: آبزی پروری بیش از 8 درصد رشد داشته،در صورتی که صیادی کمتر از یک درصد رشد ...

بیشتر

درخواست مرغداران از دولت برای جمع‌آوری گوشت مرغ از بازار

به گزارش سایت هارپا, عضو اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی گفت: با توجه به افت قیمت مرغ در بازار،‌برای جلوگیری از متضرر شدن مرغداران لازم است شرکت پشتیبانی امور دام ...

بیشتر
آرشیو اخبار