کارخانه پودر ماهی هارپا در سال ۱۳۷۲ با عنایت پروردگار در محوطه ای به مساحت سه هزارمتر با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰۰ تن پودر ماهی و با اشتغال بیست نفر به صورت ثابت پا به عرصه تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز و بوم گذاشت.
و اکنون پس از گذشت دو دهه از فعالیت این شرکت ” برند هارپا “نامی شناخته شده در ایران و حتی خارج از کشور بوده که با تلاشهای شبانه روزی پرسنل زحمتکش کارخانه, مدیریت محترم و هیئت مدیره قوی و صدالبته یاری خداوند به این مهم دست یافته است.
به گزارش روابط عمومی سایت هارپا معاون بنادر صیادی و ماهیگیری سازمان شیلات اعلام کرد: ممنوعیتهای صیادی اعلام شده از سوی سازمان شیلات به گونههای ممنوعالصید موجود در لیست قرمز ...
بیشتربه گزارش سایت شرکت هارپا, مدیران و کارکنان این مجتمع تولیدی فرارسیدن سال نو میلادی "2016" بر همه هموطنان مسیحی ایران و جهان تبریک و تهنیت گفته و برای همه انسانها, سالی ...
بیشتر