کارخانه پودر ماهی هارپا در سال ۱۳۷۲ با عنایت پروردگار در محوطه ای به مساحت سه هزارمتر با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰۰ تن پودر ماهی و با اشتغال بیست نفر به صورت ثابت پا به عرصه تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز و بوم گذاشت.

و اکنون پس از گذشت دو دهه از فعالیت این شرکت ” برند هارپا “نامی شناخته شده در ایران و حتی خارج از کشور بوده که با تلاشهای شبانه روزی پرسنل زحمتکش کارخانه, مدیریت محترم و هیئت مدیره قوی و صدالبته یاری خداوند به این مهم دست یافته است.

یک مقام مسئول در سازمان دامپزشکی: ماهی قرمزهای امسال هیچ بیماری مشترکی با انسان ندارند

ماهی قرمز به عنوان زینت‌بخش سفره نوروزی، نمادی از شادابی و پویایی است که در سفره هفت سین ایرانیان جایگاه ویژه‌ای دارد که به گفته مسئولان سازمان دامپزشکی، امسال هیچ ...

بیشتر
آرشیو اخبار