کارخانه پودر ماهی هارپا در سال ۱۳۷۲ با عنایت پروردگار در محوطه ای به مساحت سه هزارمتر با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰۰ تن پودر ماهی و با اشتغال بیست نفر به صورت ثابت پا به عرصه تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز و بوم گذاشت.
و اکنون پس از گذشت دو دهه از فعالیت این شرکت ” برند هارپا “نامی شناخته شده در ایران و حتی خارج از کشور بوده که با تلاشهای شبانه روزی پرسنل زحمتکش کارخانه, مدیریت محترم و هیئت مدیره قوی و صدالبته یاری خداوند به این مهم دست یافته است.
به گزارش سایت هارپا , وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایران پتانسیل پرورش یک میلیون تن انواع آبزیان را در دریا دارد که تاکنون از آن غافل بوده و با توسعه ...
بیشتربه گزارش سایت ایسنا, مسئول بخش مرکز پرورش اصلاح نژاد بز و گوسفند مرکز اصلاح و نژاد کشور گفت: افزایش و حداکثر کردن سود مهمترین و اصلیترین هدف اصلاح نژاد ...
بیشترنرخنامه شماره 94 - 010000045 انواع آبزیان جهت عرضه در غرف آبزیانسازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران از مورخه 94/05/11 تا اطلاع ثانوی انواع ماهی ردیف نام محصول وزن/سایز قیمت مصوب(ریال) مشخصات کیفی و ...
بیشتربه گزارش سایت هارپا رییس اتحادیه مرکزی دامداران گفت: قیمت خرید دام زنده سالهاست کیلویی 10 هزار و 500 تا 11 هزار تومان است اما گوشت قرمز کیلویی 35 تا ...
بیشتربه گزارش سایت هارپا رئیس نظام دامپزشکی کشور با بیان اینکه آماری از فارغالتحصیلان رشته دامپزشکی در مقاطع تحصیلی مختلف ندارد، گفت: دغدغه اصلی ما حفظ حقوق شاغلان این حرفه ...
بیشتربه گزارش سایت هارپا و به نقل از ایسنا معاون سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای مهر سال جاری سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران وظیفه صدور پروانههای خدمات ...
بیشتر